گزارش اردوی بازدید از موزه دفاع مقدس

با استعانت از الطاف خداوند متعال پنجمین اردوی تابستانی دبیرستان شهید موحد در تاریخ 24 مرداد 97 با شرکت دانش آموزان پایه های دهم و یازدهم برگزار گردید .

گزارش اردوی بازدید از موزه دفاع مقدس

این اردو با هدف شناخت سیر تحولات اتقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) و نیز شناخت روحیه ایثار ، مقاومت و ایستادگی ملت شریف ایران در کنار ایثارگران و رزمندگان دفاع مقدس در دوران پس از انقلاب برگزار گردید.

در این موزه بسیار مدرن که در هشت تالار جهت بازدید علاقمندان  مهیا شده  است  ؛ دانش آموزان  در بخش های زیبا و تاثیرگذاری  به تماشای آثار جذابی پرداختند ،  قسمت هایی مانند :

شهر خرمشهر در زمان حمله صدام ، سنگرهای مناطق سردسیر شمالغرب ، سنگرهای بسیار گرم مناطق جنوب ، میدان مین سینمای سه بعدی شهید آوینی ، مستند حملات موشکی عراق به تهران ، مجسمه شبیه سازی شده امام خمینی در حسینیه جماران ، مجسمه شبیه سازی شده سرداران و فرماندهان شاخص دوران دفاع مقدس و  نیز ضریح ملکوتی و دلربای حرم حضرت سیدالشهداء و حرم حضرت عباس (ع) که در ابعاد اصلی با هنر بالایی ساخته شده و جلوه های ویژه ای به این نمایشگاه و موزه بخشیده است .

این اردو که با همراهی معاونت پرورشی و مسئولین پایه های دهم و یازدهم برگزار شد در ساعت 13:00 به پایان رسید .