برگزاری نشست تخصصی پایه سوم

اولین نشست تخصصی پایه سوم در روز چهارشنبه مورخ 93/07/09 با حضور اولیاء پایه سوم و جمعی از مسئولین دبیرستان موحد رأس ساعت 15:30 آغاز گردید.

جلسه مزبور با تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید توسط آقای کاکاوند (معاونت پرورشی) آغاز گردید. سپس ایشان پس از شرح مختصری راجع به آیات تلاوت شده اهم فعالیتهای پرورشی در نظر گرفته شده برای دانش آموزان را در طول سال تحصیلی برای اولیا عنوان کردند.

سپس آقای رسول زاده، مدیریت دبیرستان، راجع به برنامه های آموزشی و تربیتی و فرهنگی دبیرستان و همچنین سیاستهای کلی دبیرستان در قبال دانش آموزان صحبت هایی کردند. عمده صحبت های ایشان راجع به بسته های آموزشی مرآت و همچنین گزارشی مختصر از اولین جلسه شورای دبیران و اولین نشست انجمن اولیا و مربیان بود. سپس آقای حسینخانی مسئول و شماور پایه سوم، راجع به سیاست ها و اهداف آموزشی در نظر گرفته شده و همچنین انتظارات دبیرستان و مشاور پایه از اولیا محترم صحبت کردند. سرفصل صحبت های ایشان در مورد سیاست های دبیرستان در مورد پایه سوم به شرح زیر بود:

1. استفاده از دبیران مجرب و متعهد در جهت ارتقا کیفیت آموزشی.
  2. برگزاری اردوهای علمی و کلاس های کارگزوهی در داخل و خارج دبیرستان.
  3. دادن برنامه مطالعاتی به کلیه دانش آموزان متناسب با بودجه بندی آزمون های مرآت.
  4. ارائه تقویم اجرایی به اولیا و توضیحات تفصیلی راجع به محتوای آن.
  5.  تشکیل کلاس های آموزش خانواده به منظور آشنایی اولیا با راههای کنترل استرس و افزایش تمرکز در ایام امتحانات.
  6. استفاده از بسته های آموزشی مرآت و توضیحات مختصر راجع به این بسته ها.
  7. ارائه نمونه سؤالات امتحانات نهایی فصل به فصل و ارائه آن به دانش آموزان.
  8. برگزاری کلاسهای رفع اشکال و جبرانی برای دانش آموزان.
  9. ارسال کلیه نمرات به صورت روزانه و هفتگی و آشنا کردن اولیا با پرتال دبیرستان و ارائه کارنامه های ماهیانه و هفتگی.
  10. آشنا کردن اولیا با سایت و کتابخانه دبیرستان.
  11. ارتباط حضوری اولیا با دبیرستان به صورت ماهیانه و هفتگی.
  12. پیگیری و نظارت بر نتیجه آزمون های تشریحی و تستی.

پس از آقای نحاس، نماینده مؤسسه مرآت راجع به نحوه بررسی وضعیت آزمون فرزندان به اولیا توضیحاتی دادند. همچنین راجع به کتاب های مرآت و بحث های پیرامونی آن (کف آموزش، سقف آموزش، میزان انتظارات، دسته بندی دانش آموزان، بحث یاددهی و یادگیری جهت تکمیل چرخه آموزشی و همچنین توضیحات تفصیلی و جامع راجع به کتاب های کارو تمرین و کاربرگ) صحبت کردند.

پس از ایشان آقای لشکری، دبیر شیمی دانش آموزان برای اولیا راجع به روشهای مطالعه درس شیمی و اهمیت شیمی سال سوم در کنکور و تعداد سؤالاتی که از این درس در کنکورهای سراسری و آزاد مطرح می شود صحبت کردند. در انتهای سخنان ایشان اولیا سؤالات و مسائل مورد نظر خود را راجع به نحوه نظارت بر دانش آموزان خود در مطالعه درس شیمی از ایشان پرسیدند .

سپس آقای بشیری دبیر فیزیک دانش آموزان راجع به اهمیت فیزیک سال سوم و مجزا بودن مباحث این درس در چهار سال متوسطه صحبت کردند.