گزارش اردو مشهد

با لطف و استعانت از پروردگار بی همتا و مدد از سلطان دلهای عاشقان ، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) و با همکاری مسوولین دبیرستان غیر دولتی موحد و همچنین مشارکت دانش آموزان (متشکل از پایه های اول تا سوم ) اردوی زیارتی و سیاحتی مشهد مقدس در تاریخ 91/11/16 لغایت 91/11/20 برگزار گردید.

دانش آموزان راس ساعت 12 روز دوشنبه  مورخ 91/11/16 با حضور مسوولین دبیرستان و جمعی از اولیای محترم دانش آموزان که به منظور بدرقه زائران امام رضا (ع) گرد هم آمده بودند ، سوار بر اتوبوس شده و به سمت ایستگاه راه آهن تهران حرکت نمودند و راس ساعت 14:30 تهران را به مقصد مشهد مقدس ترک نمودند. فضای داخلی قطار اگر چه در ابتدا با مشکلاتی همراه بود ، اما با تلاش بی دریغ مسوولین اردو آرامش مجددا بر اردو حاکم شد ،‌ و دانش آموزان لحظات شاد و مفرحی را زیر نظر مسوولین سپری کردند.

قطار به ایستگاه مشهد رسیده و زائران امام هشتم را به سلامت راهی آستان با عظمت ایشان  نمود . مسیر بسیار طولانی بود ، اما عشق به زیارت امام دلها ،‌گویی خستگی را از تن و جان به در برده بود .همه مشتاق زیارت بودند و برای دیدن بارگاه نورانی حضرتش لحظه شماری می کردند .

اتوبوس در ایستگاه راه آهن منتظر زائران رضوی بود . افراد سوار بر اتوبوس شده و به سمت هتل آپارتمان حرکت کردند . هتل برجیس واقع در خیابان امام رضای 8 ، پذیرای دانش آموزان این واحد آموزشی بود .

دانش آموزان در هر وعده غذایی با حضور در رستوران هتل به صرف غذا می پرداختند.

. باب الرضا مسیری بود که همه آفراد از آن وارد صحن جامع رضوی  می شدند . اذن دخول و پس از  آن اشک شوق و قدمهای سنگین از گناه و چشمهای ملتمس که گویی فقط به کرم ارباب دل بسته اند  و ....  .

به راستی که حرمش قطعه ای از بهشت است .

از برنامه های این اردوی زیارتی برون شهری ، می توان به موارد ذیل اشاره کرد :

• زیارت حرم مطهر حضرت ثامن الحجج ، امام رضا (ع)
  • بازدید از بخش های مختلف آستان قدس رضوی
  • زیارت قبور چند تن از علمای مدفون در آستان قدس رضوی
  • زیارت امام زادگان یاسر و ناسر
  • پارک ساحلی آفتاب
  • حضور در منطقه تفریحی طرقبه
  • سینمای 5 بعدی
  • بازدید از مراکز خرید و ...

سرانجام در روز 5شنبه  مورخه 91/11/19 ، دانش آموزان و مربیان همراه ، پس از برگزاری مراسم وداع با حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در صحن انقلاب ، بر خلاف میل قلبی خود ، بارگاه ملوکوتی آن امام همام را ترک کرده و عازم تهران شدند.

در تهران ، مراسم استقبال از کاروان زائران رضوی ، در مقابل اداره آموزش و پرورش منطقه 5 شهر تهران و با اهدای یک شاخه گل به هر زائر ، برگزار گردید .

برای مشاهد تمامی عکس ها ایجا کلید کنید

تگ ها: دبیرستان موحد