برگزاری دومین جلسه دیدار و مشاوره با اولیای پایه سوم

جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط آقای کاکاوند آغاز گردید. ایشان آیات 85، 86 و 87 سوره نسا را قرائت کردند و پس از ترجمه این آیات به تفسیر موضوعات مطرح شده در این آیان پرداختند.موضوعاتی که ایشان به آنها پرداختند شامل حمایت از حق و تبری جستن از باطل، بررسی نیکی و بدی، تهیت و احترام به یکدیگر بود. سپس با توجه به ایام ماه محرم، ایشان سخنانی در باب این ماه نیز ایراد فرمودند.
پس از ایشان، آقای جمالی، دبیر درس زیست شناسی سخنرانی کردند. ایشان به صورت تخصصی راجع به اهمیت درس زیست شناسی در سال سوم و در کنکور صحبت کردند. همچنین راجع به نحوه مطالعه درس زیست شناسی و چگونگی به خاطر سپاری مطالب مهم درس زیست شناسی، روش های خلاصه برداری و چگونگی نظارت والدین بر نحوه مطالعه فرزند خود در این درس تذکراتی دادند. همچنین گزارشی از مطالب ارائه شده در درس زیست شناسی (جزوات، میزان بهر برداری از کتاب های کار و تمرین و کتاب کاربرگ و همچنین نحوه تدریس و چگونگی علاقه مند کردن دانش آموزان به مطالعه کتاب درسی) داد شد. در انتها نیز آقای جمالی آزمون مرآت پیش رو را مطرح کرده و سطح انتظار خود را در درس زیست شناسی بیان کردند.
پس از آقای جمالی، آقای حسینخانی مسئول پایه سوم سخنرانی کردند. اهم سخنرانی ایشان در موضوعات زیر مطرح شد:
1-    اهمیت سال سوم با توجه به تعداد سؤالات مطرح شده در کنکور سراسری از سال سوم در سالهای اخیر.
2-    گزارشی از فعالیتهای انجام شده از ابتدای سال تاکنون. (آزمون های برگزار شده و گزارشی از وضعیت برگزاری آن ها، گزارش آزمون های هماهنگ برگزار شده در داخل دبیرستان، گزارشی از برنامه های مطالعاتی داده شده به دانش آموزان از ابتدای سال تحصیلی تاکنون، گزارش جلسات تحلیل کارنامه ها در جلسات دپارتمان ها، گزارش کلاسهای تقویتی، گزارش کلاسهای مشاوره، گزارش امتحان های کلاسی و میانگین نمرات دانش آموزان، گزارشی از بسته سنجش آغازین)
3-    برنامه های در نظر گرفته شده برای آینده با توجه به تقویم اجرایی (آزمون مرآت به تاریخ 21 آبان ماه، آزمون میان ترم اول)
4-    گزارش عملکرد دانش آموزان با نشان دادن نمودار.
در پایان نیز جلسه پرسش و پاسخ به منظور رفع مشکلات احتمالی اولیا برگزار گردید.
پس از آقای حسینخانی، آقای محسنی طالقانی دبیر درس دین و زندگی برای اولیا سخنرانی کردند. ایشان راجع به نحوه تدریس خود، روشهای ایجاد انگیزه در دانش آموزان روشهای مطالعه صحیح و اصولی سخنانی را بیان کردند. همچنین بر لزوم نظارت اولیا بر خط دانش آموزان و لزوم خوانا بودن خط دانش آموزان تأکید کردند. ایشان در خصوص اهمیت برنامه های فوق العاده درسی و استفاده دانش آموزان از دیگر منابع درسی مصوب وزارت آموزش و پرورش و همچنین نحوه نظارت والدین بر تکالیف و میزان مطالعه فرزندانشان نیز مطالبی را ایراد کردند.