مجمع عمومی انتخابات اولیاء و مربیان دبیرستان غیر دولتی موحد 97/07/11

جلسه انتخابات انجمن اولیاء و مربیان در روز چهارشنبه 11مهر از ساعت 15.30 با قرائت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد.

مجمع عمومی انتخابات اولیاء و مربیان دبیرستان غیر دولتی موحد

آیات قرائت شده توسط معاون پرورشی مدرسه  ترجمه و توضیح داده شد .

سپس برنامه ها و فعالیت های پرورشی دبیرستان که برای سال تحصیلی 98 – 97 تدوین و پیش بینی شده است توسط ایشان بیان گردید .

سپس آقای آقا میر نایب رییس انجمن اولیاء و مربیان سال گذشته گزارشی از جلسات تشکیل شده و عملکرد و فعالیت های اعضاء انجمن اولیاءارائه نمودند و ضمن تقدیر و تشکر از زحمات بی دریغ اعضای انجمن سال گذشته تاکید نمودند که اولیاء گرامی حاضر در جلسه حتما در انتخابات امروز فعال شرکت نمایند تا با مشارکت وهمفکری مدیریت دبیرستان بتوانند قدم های موثری را در جهت رشدوتعالی فرزندان خود بردارند.

در ادامه آقای رسول زاده مدیر محترم دبیرستان پس از خیر مقدم و تقدیر و تشکر از حضور اولیاء گرامی

گزارشی از فعالیتهاو عملکرد آموزشی و پرورشی سال تحصیلی گذشته ارائه کردند . سپس در ارتباط با برنامه هایی که برای سال تحصیلی جاری تدوین و تنظیم شده را در قالب تقویم اجرایی 98 – 97 که آماده توزیع بین خانواده ها می باشد مطالبی را ایراد فرمودند و در ادامه توصیه نمدند که اولیاء گرامی جهت کسب اطلاع از وضعیت تحصیلی فرزندان خود و آگاهی از فعالیت های روزانه دبیرستان و امکانات وظرفیت های موجود دبیرستان در حوزه های آموزشی و پرورشی حداقل روزی یک بار به سایت دبیرستان مراجعه نمایند . و لذا بدین منظور جهت چگونگی ورود بهبخش های مختلف سایت ازقبیل:  پرتال ، بخش کتابخانه ، تقویم اجرایی ، بانک سوالات برنامه ی هفتگی و ..... به شکل تصویری در پرده نمایش تبیین و تشریح نمودند.

سپس در ادامه جلسه از بین اولیا یک نفر به عنوان ریس سنی جلسه انتخاب گردید ( آقای هدایت )

وایشان با دعوت از حاضرین و ثبت نام از کاندیداها وبا کمک منشی جلسه انتخابات را برگزار نمودند. در پایان پس از شمارش آرا بترتیب آقایان وخانم ها به عنوان اعضای اصلی وعلی البدل انجمن اولیا ومربیان سال تحصیلی 98-97 انتخاب شدند وجلسه راس ساعت 18.15 دقیقه به پایان رسید:

1. عباس داوودی              52 رای
  2. مرضیه جهانگیری        51 رای