با استعانت از خداوند متعال، جلسه توجیهی اردوی نمک آبرود ویژه اولیا محترم پایه اول در سالن جلسات دبیرستان موحد برگزار گردید.

این جلسه راس ساعت 15، روز چهارشنبه مورخ 92/07/17 و با هدف توضیح جزئیات، بیان قوانین و اهداف این اردوی تفریحی جهت برگزاری هر چه بهتر این سفر خاطره انگیز برگزار گردید.

جلسه فوق با قرائت آیات کلام الله مجید توسط مسئول امور فرهنگی آغاز و با بیان خیر مقدم توسط معاونت محترم پرورشی ادامه یافت. سپس مدیریت محترم دبیرستان جناب آقای دکتر احمدی به بیان نکات مورد نیاز جهت برگزاری هرچه بهتر اردوی نمک آبرود و همچنین ارائه توضیحات لازم پیرامون المپیادهای آموزشی پرداخت. این جلسه با سخنرانی آقای صالح نژاد پیرامون مباحث تربیتی با محوریت قرآن پایان یافت.

شایان ذکر است  برای سرکار خانم پیروزفر جهت جواب دادن به سوال قرآنی پرسیده شده در جلسه، هدیه ای پنجاه هزار تومانی از طرف مدیریت دبیرستان در نظر گرفته شد.