اردوی تفریحی دهکده آبی پارس پایه سوم

گزارش برنامه تفریحی دهکده آبی پارس پایه سوم

بمنظور شرکت دانش آموزان در یک برنامه جمعی که مورد علاقه آنان است، پس از اعلام و کسب رضایت نامه و اخذ مجوز از اداره محترم آموزش و پرورش منطقه 5 ،  33 نفر از دانش آموزان سال سوم به صورت داوطلبانه در روز چهارشنبه مورخ 94/05/07 از ساعت 9 تا 14 به همراه آقای حسینخانی مشاور و مسئول پایه سوم،آقای صادق سا معاونت انضباطی  و آقای رستمیان معاونت پرورشی با یک دستگاه اتوبوس به دهکده آبی پارس واقع در کیلومتر 20 تهران کرج منطقه گرمدره اعزام گردیدند.

دهکده آبی ، فضای بزرگ تفریحی ، و ورزشی است که از امکانات مناسب مانند سرسره های گوناگون و استخر مواج ، سالن غذاخوری ، دوش ، تخت هایی برای استراحت و ... برخوردار است که عموما لذت بخش و مفرح است و دانش آموزان مکررا و به گونه های مختلف رضایت خود را اعلام می داشتند .

تگ ها: اردوی تفریحی دهکده آبی پارس