دومین نشست تخصصی اولیای محترم دانش آموزان ویژه پایه دهم

دومین نشست تخصصی اولیای محترم دانش آموزان ویژه پایه دهم ، روز دو شنبه مورخ 27 آبان با حضور اکثر خانواده های گرامی در سالن اجتماعات دبیرستان موحد برگزار گردید .

در این جلسه ابتدا معاون محترم پرورشی با قرائت آیاتی چند از کلام ا.. مجید ، و عرض خیر مقدم خدمت اولیای محترم به بیان مطالبی پیرامون سالروز آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) پرداختند . در ادامه مسئول پایه دهم بیاناتی را در رابطه با روند فعالیت های آموزشی و اهداف کوتاه مدت و بلند مدت این پایه مطرح نموده و گزارشی مختصر از فعالیت های صورت گرفته در آبان ماه را ارائه نمودند .

سپس دوتن از دبیران ریاضی آقایان گروسی واصلانی به همراه دبیر فیزیک آقای نصیری با حضور در جایگاه به بیان شیوه تدریس و نحوه بازبینی تکالیف پرداخته و توضیحاتی را در رابطه با فعالیت های کلاسی خود مطرح نمودند .

در بخش پایانی نیز مسئول پایه دهم به ارائه خلاصه وضعیت دانش آموزان در آزمون سنجش شماره 2که درتاریخ11 آبان برگزار گردید پرداخته و آنالیز این آزمون را به استحضار اولیای محترم رساندند.
این جلسه با توزیع بسته های آموزشی بین خانواده های گرانقدر به پایان رسید که محتوای این بسته شامل برنامه امتحانات میان نوبت اول ، جدول برنامه مطالعاتی پیشنهادی و همچنین گزارش 4مرحله از آزمون های هماهنگ برگزار شده برای هر دانش آموز بود .