نتایج آزمون ورودی پایه اول سال تحصیلی 93-92

اسامی قبول شدگان در آزمون ورودی پایه اول سال تحصیلی 93-92

ضمن آرزوی موفقیت بیش از پیش برای شما دانش آموزان عزیز بدین وسیله نتایج آزمون ورودی مورخه 92/2/13 به میزان 2 برابر ظرفیت پذیرش اعلام می گردد. مستدعی است بر اساس برنامه زمانبندی اعلام شده جهت انجام مصاحبه و پذیرش قطعی به طبق جدول زمان بندی به دبیرستان مراجعه فرمائید.

چنانچه دانش آموزی بر اساس برنامه زمان بندی به دبیرستان مراجعه ننماید به منزله انصراف تلقی می گردد و از ذخیره های اعلام شده دعوت به مصاحبه خواهد شد.

نتایج آزمون ورودی

تگ ها: دبیرستان موحد