بازدید دانش آموزان پایه دوم از مجلس شورای اسلامی

گزارش بازدید دانش آموزان پایه دوم از مجلس شورای اسلامی و دیدار با نمایندگان محترم مجلس

پیرو برنامه ریزی در فعالیت های آموزشی تابستانی دبیرستان شهید موحد به منظور آشنایی دانش آموزان از نحوه کار نمایندگان مجلس شورای اسلامی و ایجاد پل ارتباطی بین جامعه و فرهنگ اسلامی و همچنین آشنا شدن درباره نحوه تصمیم گیری های دولت و قوه مقننه (مجلس) در روز سه شنبه مورخه 6 مرداد 94 برنامه بازدید از مجلس شورای اسلامی توسط مدیریت محترم برای دانش آموزان پایه دوم به همراه کادر آموزشی تدارک دیده شد.

در این بازدید ابتدا آقای دکتر رضایی مسئول روابط عمومی ضمن تشکر توضیحاتی در مورد چگونگی کار نمایندگان مردم در خانه ملت و نحوه رأی گیری نمایندگان در بخش های مختلف مصوبات و لوایح ارائه فرمودند.

در ساعت 10 صبح آقای ابوترابی معاون اول رئیس مجلس از حضور دانش آموزان دبیرستان موحد در صحن علنی تشکر و قدر دانی کرده و آرزوی توفیقات الهی را برای آنها خواستار شدند.

ضمنا تمامی دانش آموزان قبل از خروج از موزه مجلس بازدید نمودند و سپس در مسیر بازگشت مورد پذیرایی قرار گرفتند.

تگ ها: مجلس