مراسم بزرگداشت مقام معلم و سالروز شهادت آیت الله مطهری

موضوع جلسه : 1. بزرگداشت مقام معلم و روز پدر. 2. ارائه برنامه امتحانات پایانی خرداد ماه و تحویل بسته آماده کردن سئوالات توسط دبیران و ارائه برنامه مراقبت دبیران در خرداد ماه. 3. برگزاری کلاس های رفع اشکال و تقویتی ویژه دانش آموزان ضعیف.

جلسه مورخ 1394/02/15  با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط آقای کاکاوند آغاز شد. پس از تلاوت آیات، سخنانی در باب تغییر و ترجمه آیات بیان فرمودند. همچنین درباره مقام معلم و علت نامگذاری آن و رسالت دبیران اشاراتی کردند.

پس از ایشان، جناب آقای هدایی، مؤسس دبیرستان، سخنرانی کردند و جملات زیبایی در قالب پاورپوینت (برای مشاهده این جملات بر روی کلمه Powerpoint کلیک کنید) در باب تقدیر از دبیر ایراد فرمودند و روز دبیر را به تمامی دبیران عزیز تبریک گفتند و از زحمات یکساله کلیه دبیران قدردانی و تشکر لازم را نمودند. همچنین از دبیران عزیز خواستند که با توجه به وضعیت کنونی جامعه، وظیفه خطیری به عهده معلمین می باشد که نهایت تلاش و کوشش باید بدان نائل شوند.

پس از ایشان، جناب آقای رسول زاده، مدیریت محترم دبیرستان، سخنان خود را آغاز کردند. ایشان هم پس از تبریک روز معلم خدمت دبیران حاضر در جلسه، به بیان مطالبی راجع به شخصیت معلمین و معلمین به کمال رسیده پرداختند. همچنین از مسئولین پایه خواستند که کلیه دانش آموزان ضعیف را شناسایی کرده و در صورت لزوم کلاس های ویژه رفع اشکال برای آن ها کذاشته شود. پس راجع به نحوه طراحی سئوالات خرداد ماه و لزوم طراحی سئوالات متناسب با بارم بندی مصوب شده توسط وزارت آموزش و پرورش، با دبیران صحبت کردند و بسته ای شامل سی دی و برنامه امتحانات خرداد ماه و همچنین برنامه مراقبت دبیران در طول ایام امتحانات، پس از توضیح و اطلاع رسانی دقیق، در انتهای جلسه تحویل دبیران گردید. آقای رسول زاده نیز از کلیه دبیران به خاطر رسالت عظیم ایشان و وظیفه خطیری که بر دوش معلمین می باشد نهایت تشکر و قدردانی را تحویل نمودند.

در انتها نیز هدایایی از طرف مؤسس دبیرستان به مناسبت روز معلم، تقدیم دبیران محترم شد.

مصوبات جلسه :

1. ارائه برنامه امتحانات خردادماه و تصویب آن در شورای دبیران.
  2. ارائه بسته طراحی سئوالات به همراه لیست مراقبت و ابلاغ آن به کلیه دبیران.
  3. لزوم طراحی سئوالات خردادماه متناسب با بارم بندی مصوب آموزش و پرورش.

تگ ها: جلسه شورای دبیران