ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

مراسم توزیع کارنامه امتحانات خرداد ماه پایه سوم

جلسه توزیع کارنامه دانش آموزان پایه سوم روز سه شنبه مورخ 94/04/09 از ساعت 16 در سالن اجتماعات دبیرستان موحد تشکیل شد.

جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید توسط آقای کاکاوند معاون پرورشی دبیرستان آغاز گردید. پس از تلاوت این آیات، مطالبی در خصوص شأن نزول آیات بیان شد و پس از آن ایشان راجع به برکات ماه مبارک رمضان صحبت کرده و آیات و احادیثی را در این باب مطرح کردند.

پس از ایشان جناب آقای حسینخانی مشاور پایه سوم، سخنان خود را شروع کردند. ایشان گزارشات آماری راجع به میانگین نمرات دانش آموزان سال سوم و مقایسه آن با 5 سال گذشته را ارائه نمودند. همچنین در ادامه گزارشی از روند فعالیتهای آموزشی و گزارشی از روند برگزاری اردوهای مطالعاتی قبل از ایام امتحانات و نیز گزارش کلاسهای تقویتی قبل از هر امتحان با حضور دبیر مربوطه  ارائه گردید. پس از آن با جمع بندی مطالب فوق و ارائه گزارشات آماری، با توجه به اهمیت سال چهارم و لزوم آشنایی اولیا در مورد برنامه های سال چهارم، از جناب آقای گل محمدی مشاور دانش آموزان سال چهارم دعوت شد تا سخنانی را در مورد اهمیت سال چهارم و برنامه های در نظر گرفته شده برای دانش آموزان سال چهارم ایراد نمایند.

جناب آقای گل محمدی راجع به تعداد شرکت کنندگان کنکور سراسری امسال و همچنین نحوه تأثیر معدل سال سوم بر رتبه کنکور سراسری صحبت کردند. سپس برنامه زمان بندی کلاسهای دوره تابستانی و همچنین برنامه آزمون های سال چهارم به اولیا اطلاع رسانی شد.

پس از ایشان جناب آقای رسول زاده مدیریت محترم دبیرستان، سخنان خود را آغاز کردند. در ابتدا ایشان با انتقاد نسبت به بالا بودن سطح امتحانات نهایی از تلاش و کوشش دانش آموزان و مسئول پایه و معاونین و دبیران ارجمند نهایت سپاس و قدردانی را به عمل آوردند. سپس راجع به نحوه ثبت نام دانش آموزان سال چهارم و برنامه ریزی های انجام شده جهت ثبت نام دانش آموزان برای اولیا صحبت هایی انجام شد.

در ادامه طی مراسمی از نفرات برتر کلاسها قدردانی شد. و جوایز ایشان نیز طی این مراسم اهدا گردید.

تگ ها: توزیع کارنامه