گزارش چهارمین جلسه شورای دبیران

چهارمین جلسه شورای دبیران در سال تحصیلی 94-93 در روز دوشنبه مورخ 93/11/20 با حضور اغلب همکاران برگزار گردید.

خلاصه مذاکرات:

موارد ذیل به عنوان دستور جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت:

موضوع جلسه:

1) بررسی عملکرد دانش آموزان در آزمون مرآت 12 بهمن ماه

2) بررسی عملکرد دانش آموزان در امتحانات نوبت اول

3) ارائه موضوعات مهم انضباطی توسط معاونین

4)تحلیل کامل آزمون مرآت توسط مسئولین پایه

در ابتدای جلسه جناب آقای کاکاوند به تلاوت و تفسیر آیاتی چند از کلام ا... مجید پرداختند و سپس جناب آقای رسول زاده مدیریت محترم دبیرستان ضمن تبریک به مناسبت ایام ا... دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل ،تحلیل کوتاهی از نتایج آزمون نوبت اول و آزمون مرآت ارائه داشتند.

در ادامه معاونت محترم انضباطی جناب آقای صادق‌سا در مورد مسائلی همچون (حضور به موقع دبیران در سر کلاس،هماهنگی بیش از پیش با معاونت،پذیرفتن دانش آموزان تاخیری به کلاس فقط با هماهنگی معاونت) صحبت نمودند.

سپس جناب آقای رسول زاده مدیریت محترم دبیرستان نکات معاونین را تایید نموده و نقاط ضعف و قوت روند آموزشی را به صورت کامل تشریح نمودند.

ضمنا در پایان جلسه تمامی مسئولین پایه (اول تا سوم)نتایج آزمون مرآت و مسئول پایه چهارم نتایج آزمون گزینه دو را به صورت کامل تحلیل کرده و به نقاط ضعف و قوت آزمون‌ها پرداختند. برای مرحله بعد آزمون هدف گذاری نمودند و حمایت همه جانبه خود رابرای بهبود وضعیت آموزشی مدرسه اعلام نمودند.

در ادامه آقایان خیرخواه مسئول محترم واحد انفورماتیک و لشکری دبیر شیمی در مورد مسائل مربوط به خود مطالبی را از باب یادآوری اظهار داشتند.

تگ ها: جلسه شورای دبیران