اولین نشست تخصصی پایه سوم رشته ریاضی و تجربی

اولین نشست تخصصی با اولیای دانش آموزان پایه سوم در روز چهار شنبه مورخه15/7/94 راس ساعت 30/15 در محل دبیرستان با حضور مدیریت محترم دبیرستان آقای رسول زاده و موسس محترم دبیرستان جناب آقای هدایی، همکاران اجرایی و سه تن از دبیران محترم برگزار شد.

پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط آقای رستمیان معاون پرورشی، آقای محسنی طالقانی و آقای لشگری و آقای بشیری به ترتیب دبیران محترم درس دین و زندگی ، شیمی و فیزیک به بیان اهداف آموزشی در درس خود، به نحوه برگزاری آزمون هاو نحوه مطالعه درس  و ارائه راهکارهای آموزشی و اهمیت دروس در سال سوم و همچنین نکات درسی جهت حضور موفق در امتحانات نهایی پرداختند.

در ادامه جناب آقای حسینخانی مشاور و مسئول پایه سوم ریاضی به بیان تمامی فعالیت های آموزشی که در طول سال تحصیلی 95-94انجام خواهد شد پرداخته و انتظارات آموزشی خود را از دانش آموزان و خانواده ها مطرح نمودند. سپس با استفاده از جداول و نمودارهای از قبل طراحی شده به اهمیت دروس سال سوم و تأثیر نتیجه امتحانات نهایی و تأثیر مستقیم آن در نتیجه کنکور پرداختند.

در این جلسه علاوه بر موضوعات فوق ، تمامی خانواده ها طی یک جلسه پرسش و پاسخ تمامی دغدغه های آموزشی خود را مطرح نمودند که این مسائل توسط دبیران محترم بسیار واضح و شفاف پاسخ داده شد.

در این جلسه درخصوص موارد ذیل بحث و تبادل نظرانجام شد:

1/تبیین برنامه ها و اهداف آموزشی مدرسه در سال تحصیلی 95-94

2/نحوه برگزاری آزمون های هماهنگ کلاسی

3/مطالعه دروس بر اساس برنامه مطالعاتی ارائه شده

4/هدف از انتخاب کتاب های کار و تمرین و کار برگ مرآت

5/بررسی روند نتایج حاصله از آزمون های هماهنگ مرآت

6/ اهمیت کتاب های کمک درسی ارائه شده توسط دبیران به دانش آموزان در راستای انسجام آموزشی

تگ ها: جلسه اولیا