ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

برگزاری اولین نشست تخصصی با اولیا و دانش آموزان سال چهارم

جلسه روز سه شنبه مورخ 94/5/13 با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط آقای رستمیان معاون پرورشی دبیرستان اغاز گردید.

سپس مدیر محترم دبیرستان آقای رسول زاده ضمن خوش آمد گوئی بر اولیاء محترم ، رهنمود هائی در مورد برنامه های تابستانی و اهمیت این ایام برای کنکوری ها ایراد نمودند.

در ادامه آقای گل محمدی مسئول پایه چهارم به تشریح استراتژی دبیرستان موحد برای دانش آموزان کنکوری و توضیح برنامه های درسی دانش آموزان پرداختند .

در پایان جلسه هم برنامه های درسی و آزمون دانش آموزان در بین اولیاء توزیع گردید.

تگ ها: جلسه اولیا