ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

مراسم بازگشایی جشن تحلیف

مراسم بازگشایی جشن تحلیف دانش آموزی روز شنبه مورخه 1395/07/03 هم زمان با کلیه مدارس کشور برگزار شد.

مراسم بازگشایی جشن تحلیف دانش آموزی روز شنبه مورخه 1395/07/03 هم زمان با کلیه مدارس کشور از ساعت 7/30 صبح با حضور کلیه دانش آموزان، کارکنان، دبیران و مربیان دبیرستان موحد برگزار گردید. در این مراسم ریاست و معاونت محترم کلانتری شهرزیبا و همچنین آقای دکتر صنیعی فر و اعضای انجمن اولیا و مربیان مدرسه به عنوان میهمانان در جلسه حضور داشتند.

ضمنا علاوه بر حضور میهمانان مزبور پدر بزرگوار شهیدان علیرضا و محمدرضا موحد دانش نیز با حضور خود در فضای بسیار خاص و معنوی به مراسم بازگشایی بخشیده بود.

مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط آقای مهدی خدادی یکی از قاریان ممتاز کشور آغاز شد و پس از سرود جمهوری اسلامی ایران، آقای رسول زاده مدیر دبیرستان ضمن خیر مقدم به دانش آموزان، همکاران و میهمانان آغاز سال تحصیلی و تقارن آن با هفته دفاع مقدس را تریک گفتند. ایشان با گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام و شهدای گرانقدر دفاع مقدس، سال تحصیلی جدید را برای دانش آموزان سالی توام با موفقیت و پیشرفت در زمینه های تحصیلی آرزو کردند.

در ادامه آقای مهندس هدایی صاحب امتیاز و موسس محترم دبیرستان در جایگاه قرار گرفتند و آغاز سال تحصیلی را به دانش آموزان، همکاران، دبیران و میهمانان عزیز تبریک گفتند و در خصوص اهمیت شمردن به مسائل آموزشی و تربیتی و توجه دانش آموزان به مسائل اخلاقی بویژه پایبندی همه به قانون و قانون مند بودن مطالبی را ایراد کردند. ایشان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس به خاطرات مشترکی که با شهید علیرضا موحد داشته به 2 نمونه اشاره کردند که بسیار مورد توجه و استقبال دانش آموزان قرار گرفت.

سپس در ادامه آقای دکتر صنیعی فر که به عنوان یک فرد موفق ایرانی در عرصه بین المللی در زمینه های smart chipsets , IT فعالیت دارند، نظرات بسیار ارزشمندی را به دانش آموزان بازگو کردند. ایشان ضمن برشمردن تفاوت های موجود در امکانات تحصیلی و آموزشی آن عصر و امروزه از دانش آموزان خواستند ضمن ارتباط مستمر با خالق هستی و توجه به انجام فرایض دینی بویژه نماز توصیه داشتند که همواره به بزرگان خود بالاخص پدر و مادر و رشد انسان در ابعاد مختف به مسائل مهمی اشاره کردند.

آنگاه از حضور پدر شهیدان بزرگوار حاج غلام حسین موحد دانش درخواست شد دقایقی را برای دانش آموزان صحبت کنند. حاج آقا موحد دانش ضمن یاد و خاطره همه شهدا، خاطراتی را از رشادت ها و شجاعت های شهید علیرضا موحد برای دانش آموزان باز گو کردند و از نحوه مجروحیت ایشان و همچنین نحوه شهادت این سردار دلاور با دانش آموزان سخن گفتند. ایشان در ادامه دانش آموزان را به انجام تکالیف دینی و احترام به بزرگتر و معلمان و مراقبت از خود بویژه در دوره جوانی توصیه کردند. صفا و صمیمت این پدر بزرگوار شهیدان موجب ارتباط عاطفی با دانش آموزان شد و مورد استقبال و تشویق دانش آموزان قرار گرفت.

در پایان آقای رستمیان سوگندنامه را قرائت کردند و دانش آموزان ضمن پذیرایی با عبور از طاق قرآن روانه کلاسهای درس شدند.