اولین جلسه تخصصی با اولیای دانش آموزان پایه یازدهم

نخستین جلسه تخصصی اولیای دانش آموزان پایه یازدهم، روز چهارشنبه مورخ 18 مهرماه ساعت 15:30 درسالن دبیرستان برگزار گردید.

این جلسه با حضور حداکثرخانواده های محترم دانش آموزان  با تلاوت آیات کلام ا... مجید توسط معاون محترم پرورشی آغاز گردید و در ادامه مشاور پایه یازدهم ضمن عرض خیرمقدم به معرفی برنامه های جلسه پرداختند.

سپس آقای لشکری دبیرمحترم شیمی دانش آموزان پایه یازدهم در جایگاه قرار گرفتند وپس از معرفی خود روشهای تدریس و چگونگی ارائه مطالب درسی و نحوه مطالعه صحیح درس شیمی را اظهار کردند و در ادامه درخصوص کتابهای کمک آموزشی و جزوات درسی که در اختیار دانش آموزان قرارداده اند نیز مسائلی را بیان کردند.درپایان توصیه نمودند اولیای گرامی نظارت کافی و دقیق بر میزان مطالعه فرزندان خود داشته باشندو آنها را از فضای مجازی و خطرات ناشی از آن بدور کنند.

پس از ایشان دبیران و کارکنان دبیرستان از طریق پاورپوینت به اولیاء معرفی شدند و سپس آقای مهری مشاور محترم دبیرستان مطالب خود را حول سه محور به شرح ذیل بیان کردند:

الف -  راهبرد سال تحصیلی 98-1397 دبیرستان مطابق با تقویم اجرایی

ب -  برنامه های اختصاصی دانش آموزان پایه یازدهم که شامل :

1-نشستها و جلسات تخصصی – آموزشی

2-ایستگاههای مطالعاتی و جمع بندی

3-آزمونهای هماهنگ

4- آزمونهای سنجش

5- توضیح تراز و رتبه در آزمونهای تستی

6- طرح درس دبیران

7- معرفی سایت و پورتال دبیرستان وخدمات و اطلاع رسانیهایی که از این طریق صورت می پذیرد.

8- معرفی سایت منتا و چگونگی استفاده  از خدمات آن

ج- کارگاه مدیریت استرس که به طور اجمالی شامل مباحث ذیل بود:

1-استرس چیست؟

2-نشانه های استرس چیست؟

3-دانش آموزان و استرس.

در پایان جلسه نام کاربری و کلمه عبور جهت استفاده از پورتال دانش آموزی و سایت منتا به صورت اختصاصی در اختیار اولیای گرامی قرار گرفت.