جشن ولادت امام هادی (ع) و نخستین مراسم زیارت عاشورا

با استعانت از خداوند متعال ، و مدد از اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) ، نخستین مراسم زیارت عاشورا در سال تحصیلی 95-94 در حسینیه شهید موحد دانش ، برگزار گردید .

این مراسم که با هدف انس بیشتر دانش آموزان با معارف ائمه اطهار (علیهم السلام ) و توسل به حضرات معصومین (علیهم السلام)  در روز سه شنبه مورخه 94/7/7 برگزار شد، با ولادت دهمین امام بر حق شیعیان ، حضرت امام هادی (ع) نیز مصادف بود، که به همین مناسبت ، پس از قرائت زیارت پر فیض عاشورا ، ابیاتی در مدح آن امام والا مقام ، توسط معاون پرورشی دبیرستان قرائت گردید .مولودی خوانی و برگزاری جشن و سرور ، از دیگر بخش های این مراسم به شمار می آید .

در پایان مراسم، دانش آموزان ،دشمنان اسلام ، علی الخصوص آل سعود را به لحاظ حوادث جان سوز مراسم حج امسال و سهل انگاری و بی کفایتی آنان که موجب جان باختن تعداد کثیری از حجاج عزیز کشورمان و دیگر بلاد اسلامی گردید ، مورد لعن و نفرین قرار دادند  و یاد و خاطره کشته شدگان حادثه منا را زنده نگه داشتند.

لازم به ذکر است که سفره با برکت اهل بیت نیز ، همانند سنوات گذشته پهن بوده و دانش آموزان پس از صرف صبحانه ، در کلاس های درس خود حاضر شدند .

تگ ها: زیارت عاشورا