دومین جلسه تخصصی با اولیا دانش آموزان پایه دوازدهم

دومین جلسه تخصصی اولیای دانش آموزان پایه دوازدهم،امروز سه شنبه مورخ15 آبان ماه،راس ساعت15 در سالن دبیرستان موحد برگزار گردید.

این جلسه با حضور خانواده­های محترم دانش آموزان،آغاز گردید.در ابتدا، آقای رسول زاده،مدیرمحترم دبیرستان، ضمن عرض خیرمقدم به اولیای گرامی،مطالبی در خصوص وضعیت آموزشی دانش آموزان پایه دوازدهم دبیرستان ارائه نمودند.و اظهار داشتند طبق تقویم اجرایی وبراساس برنامه های پیش بینی شده فعالیت های آموزشی وتربیتی دبیرستان درحال اجراست و براساس گزارشات واصله دبیران وواحد مشاوره وهمچنین براساس نتایج آزمون های برگزار شده وضعیت دانش آموزان سال جاری در قیاس با دانش آموزان کذشته بسیار رضایت بخش ومطلوب می باشد.وامیدواریم با نظارت وکنترل منطقی  شما اولیا گرامی وارتباط مستمری که با مشاورین خواهید داشت این روند رو به بهبود باشد.

در ادامه ایشان درخصوص یرنامه های آموزشی تا پایان سال نیز مطالبی را ارایه کردند.

سپس ،جناب اقای مهندس کلانتری مشاور پایه دوازدهم به تشریح روند درسی و آموزشی دانش آموزان پایه دوازدهم پرداخته و توضیحاتی را در موردآزمون سنجش ارائه دادند.اهم مطالب ارائه شده توسط ایشان به شرح ذیل میباشد:

1-بحث پیرامون نتایج کسب شده در آزمون سنجش توسط دانش آموزان رشته ریاضی و تجربی،

2-مقایسه نتایج آزمونهای پیشین و آزمون سنجش.

3-روند پیشرفت تحصیلی دانش آموزان بوسیله تحلیل آزمونها.

3-تشریح نتایج کسب شده در هر درس بوسیله نمودار نقطه به نقطه.

5-بررسی نقاط قوت و ضعف درسی دانش آموزان.

در پایان جلسه مهندس کلانتری خلاصه ای از کارهای انجام شده از اول مهر تا کنون راتوسط واحد مشاوره پایه دوازدهم، ارائه نمودند.

در پایان جلسه پرسش وپاسخ انجام شد وبه سوالات اولیای گرامی پاسخ داده شد.