اردوی تابستانی پایه های دهم و یازدهم 27 تیر97

با استعانت از الطاف خداوند منان اولین اردوی تابستانی مدرسه بر اساس جدول تقویم اجرایی دوره تابستانی با هدف ترویج فرهنگ ورزش و تقویت روحیه نشاط و سلامت ؛ روزچهارشنبه مورخ 27 تیرماه 97 ویژه دانش آموزان پایه های دهم و یازدهم در مجموعه ورزشی شهید کابلی برگزار گردید .

یارب قَوِّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی

در این برنامه یک روزه علاقمندان به رشته های فوتبال و شنا در سالن های سرپوشیده فوتسال و  استخر  به مسابقه و سرگرمی مشغول شدند .

این اردوی نیم روزه در ساعت 12 به پایان رسید و دانش آموزان پس از بازگشت به دبیرستان از ساعت 12:35 عازم منازل خود شدند .

شایان ذکر است معاونین محترم انظباطی ، پرورشی و مسئول پایه دهم همراهان این اردو بودند.