اردوی تفریحی - ورزشی اردوگاه شهید باهنر

طبق برنامه فعالیت های تابستان 95 به منظور ایجاد تعامل و تقویت روحیه همکاری و ترویج و توسعه ورزش سلامت روز سه شنبه مورخ 12/5/95 اردوی یک روزه ای درمحل اردوگاه شهید باهنر برگزار گردید.

در این اردو که دانش آموزان پایه های دهم و سوم شرکت داشتند از امکانات ورزشی ، تفریحی اردوگاه از قبیل زمین های چمن فوتبال و مجموعه استخر و دیگر بخش های اردوگاه استفاده کردند که این برنامه از ساعت 7:30 صبح آغاز و در نهایت ساعت 18:45 به اتمام رسید .

طبق جدول ذیل برنامه ها مشخص شده است :

ساعت

عنوان برنامه