اولین نشست تخصصی پایه دوم رشته تجربی

اولین نشست تخصصی با اولیای دانش آموزان پایه دوم (رشته تجربی)در روز یک شنبه مورخه94/7/12 راس ساعت 30/15 در محل دبیرستان با حضور مدیریت محترم دبیرستان جناب آقای رسول زاده،همکاران اجرایی و دو تن از دبیران محترم برگزار شد.

پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط دانش آموز محمدرضا توکلی، جناب آقایان محسنی طالقانی و جمالی دبیران محترم درس دین و زندگی و زیست شناسی به بیان اهداف آموزشی در درس خود،نحوه برگزاری آزمون هاو نحوه مطالعه درس  و ارائه راهکارهای آموزشی پرداختند.

در ادامه جناب آقای محرابی مشاور و مسئول دوم پایه به بیان تمامی فعالیت های آموزشی که در طول سال تحصیلی 94-93 انجام شده بود پرداخته و انتظارات آموزشی خود را از دانش آموزان و خانواده ها مطرح نمودند.

در این جلسه علاوه بر اولیای گرامی ،دانش آموزان نیز حضور داشتند که نسبت به تمامی انتظارات و وظایف آموزشی که در طول سال تحصیلی بایستی انجام دهند توجیه شوند.

در این جلسه درخصوص موارد ذیل بحث و تبادل نظرانجام شد:

1/نحوه برگزاری آزمون های هماهنگ کلاسی

2/مطالعه دروس بر اساس برنامه مطالعاتی ارائه شده