ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

اولین جلسه شورای دبیران سال تحصیلی 96-95

به منظور تبیین و تشریح برنامه های آموزشی و تربیتی این دبیرستان در سال تحصیلی 96-1395 ، اولین جلسه شورای دبیران روز یکشنبه مورخ 28/06/1395 با حضور کلیه دبیران و همکاران گرامی برگزار گردید. در این جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، ابتدا آقای مهندس هدایی صاحب امتیاز و موسس محترم دبیرستان در خصوص ایجاد انگیزه در بین دانش آموزان و حفظ حریم بین معلم و دانش آموز صحبت کردند. سپس ایشان به بهره گیری از تقویم اجرایی در طرح درس دبیران پایه ها نکاتی را متذکر و بر لزوم رعایت بودجه بندی آزمونهای گزینه2 و مرآت با طرح درس تاکید کردند. ایشان تقویت سیستم آموزشی را در گرو همکاری تنگاتنگ دبیران و مشاوران دانسته و خواستار استفاده حداکثری از امکانات وتجهیزات دبیرستان توسط دبیران شدند. مهندس هدایی در پایان سخنرانی بر لزوم فرهنگ سازی برای دانش آموزان در خصوص استفاده از رسانه و فضای مجازی را توسط دبیران و همکاران آموزش امری لازم و ضروری دانستند.

در ادامه جلسه مدیر محترم دبیرستان آقای رسول زاده به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان سند تحول بنیادی آموزش و پرورش و هداف این سند و نقش معلم به عنوان یکی از مولفه های موثر در این سند را تبیین و تشریح کردند و به مشکلات موجود در خصوص ورود اولین مجموعه از سیستم آموزشی 6-3-3 و تدوین  کتابهای جدید التالیف وراهکارهای موثر در خصوص برون رفت از مشکلات ناشی از کتب جدید به این مسئله را تاکید کردند. ایشان همچنین بر لزوم استفاده از تقویم اجرایی توسط دبیران در هماهنگی با سیاستهای دبیرستان را متذکر شدند.

پس از آقای رسول زاده، آقای دیانی معاون انضباطی دبیرستان به بیان نکاتی در خصوص رعایت مسائل انضباطی و حقوقی و هماهنگی دبیران با این معاونت را یادآور شدند. پس از ایشان، مشاوران پایه های دهم و سوم آقایان رفیعی و طالقانی به بیان نقطه نظرات خویش در خصوص آغاز سال تحصیلی جدید و نقشه راه این پایه ها اشاره کردند.و در پایان جلسه با انجام رای گیری  نیز آقای محسنی طالقانی به عنوان نماینده دبیران در سال تحصیلی 96-1395 انتخاب شد..