ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

حضور دندانپزشک در دبیرستان و معاینه دندان های دانش آموزان

دبیرستان موحد با هدف ارتقای سطح فرهنگ سلامت وبمنظور پیشگیری از بیماریهای دهان ودندان و تشویق دانش آموزان به حفظ بهداشت دهان و دندان ، پس از انجام هماهنگی های لازم ، با مرکز درمانی دندانپزشکی بهاران توسط دو تن از دندانپزشکان محترم دندانهای دانش آموزان دبیرستان را مورد معاینه قراردادند . ونتایج معاینات بطور مکتوب جهت پیگیری های بعدی در اختیار اولیای آنان قرار گرفت.

این برنامه در روز سه شنبه مورخ 94/09/10 در نماز خانه دبیرستان برگزار شده که طی آن دانش آموزان ، کلاس به کلاس در نماز خانه حاضر شده و پس از معاینه دندان هایشان ، به کلاس های درس باز می گشتند.

تگ ها: دندانپزشکی