برگزاری اردوی کاخ موزه ی سعدآباد ، تیرماه 96

طبق برنامه پیش بینی شده در فعالیت های تابستانی امروز چهارشنبه مورخ 96/04/28 دانش آموزان این دبیرستان به همراه مشاورین و معاونت اجرایی به مجموعه ی فرهنگی سعدآباد جهت بازدید از این بنای تاریخی مراجعه نمودند.

شروع برنامه از ساعت 9:00 بود و به مدت 3 ساعت به طول انجامید در طی بازدید دانش آموزان از چهار موزه ی آشپزخانه ، سلاح های درباری ، کاخ ملت و ماشینهای سلطنتی بازدید کردند و در پایان از دانش آموزان گرامی به صرف ناهار پذیرایی گردید.

این مجموعه دارای حدود ۱۸۰ هکتار جنگل طبیعی، چشمه‌سارها، قنات‌ها، باغستان‌ها، گلخانه‌ها و خیابان است. این عمارت از شمال با کوه‌های البرز، از شرق با گلاب‌دره، از غرب با ولنجک و از جنوب با تجریش همسایگی داردرودخانه جعفرآباد، از وسط محوطه کاخ می‌گذرد. میانگین دمای سالانه این منطقه ۱۲٫۹ درجه سانتیگراد برآورد شده‌است؛ و در ارتفاع ۱۶۵۰ تا ۱۸۰۰ متری از سطح دریا قرار دارد. در دوران پهلوی اول، سراسر باغ سعدآباد از رودخانه دربند مشروب می‌شد؛ ولی در دوران پهلوی دوم، به دلیل بخشیدن آب رودخانه در نیمی از شبانه‌روز به رعایا، و کافی نبودن این میزان آب رودخانه برای آبیاری سراسر مجموعه، از دوازده رشته قنات قدیمی و جدیدالاحداث استفاده گردید.

پس از پیروزی انقلاب ۵۷ این مجموعه به شکل موزه درآمد ولیکن کاخ فعلی ریاست جمهوری در جوار این مجموعه قرار دارد. از کاخ ملکه مادر نیز که متعلق به ارگان ریاست جمهوری است برای پذیرایی از مهمانان خارجی استفاده می‌شود

.