مراسم آغاز سال تحصیلی 98-97

مراسم آغاز سال تحصیلی جدید از ساعت 7:50 دقیقه صبح روز یکشنبه اول مهرماه سال 97 با قرائت آیاتی از کلام ا… مجید توسط معاون محترم پرورشی آغاز شد .سپس سرود پر افتخار جمهوری اسلامی ایران پخش و توسط دانش آموزان ، کارکنان و دبیران یکصدا همخوانی شد.

گزارش مراسم بازگشایی دبیرستان در سال تحصیلی 98-97

مراسم آغاز  سال تحصیلی جدید از ساعت 7:50 دقیقه صبح روز یکشنبه اول مهرماه سال 97 با قرائت آیاتی از کلام ا مجید توسط معاون محترم پرورشی آغاز شد .سپس  سرود پر افتخار جمهوری اسلامی ایران پخش و توسط دانش آموزان ، کارکنان و دبیران یکصدا همخوانی شد.

در ادامه به مناسبت هفته دفاع مقدس و گرامیداشت  یاد وخاطره هشت سال دفاع مقدس ، شهیدان ، جانبازان و ایثارگران آن دوران با قرائت اشعار ودکلمه های مناسب توسط مجری برنامه گرامی داشته شد.

در ادامه جناب آقای مهندس هدایی مؤسس محترم دبیرستان طی سخنانی بعد از گرامی داشت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) وتبریک سال تحصیلی جدید و گرامی داشت هفته ی دفاع مقدس سخنرانی خود را با موضوع: احترام به خود ،  آغاز نمود و 22حالت را برای این معنا متصور و متذرکر شدند .

سپس به دو نفرار از دانش آوزان برتر پابه هایی دهم که در آزمون جامع تابستانی حائز بیشترین امتیاز بودند لوح تقدیری به رسم یاد بود اهداء گردید.

پس از آن آقای رسول زاده مدیر محترم دبیرستان نیز  دقایقی کوتاه را به معرفی شخصیت والای حضرت سید الشهداء پرداخته و بعد از گرامی داشت هفته ی دفاع مقدس و تقارن آن با آغاز سال تحصیلی به اصل تدبیر در زندگی و تحصیل اشاره کرده و با ابیاتی از شاهنامه فردوسی سخنان خود را به پایان رساندند.

در پایان نیز دانش آموزان با صرف شیرینی و عبور از سایه پر برکت قرآن وارد کلاسهای خود شدند .