جلسه توزیع کارنامه پایه دوم

روز سه شنبه مورخ 28/3/92براساس دعوت نامه قبلی جلسه اهدای کارنامه پایانی دانش آموزان پایه دوم این دبیرستان راس ساعت 2 بعدازظهر با حضور دانش آموزان واولیای آنان به همراه مسوولین ومربیان دبیرستان برگزار گردید.

دانش آموزان پایه دوم دبیرستان به همراه اولیای خود یکی از ماندگار ترین لحظات شیرین زندگی خود را تجربه کردند. در این جلسه پس از سخنان آقای دکتر احمدی مدیر محترم دبیرستان نتایج کارنامه نهایی دانش آموزان توزیع شد همچنین در در پایان جلسه تقدیر نامه دانش آموزان ممتاز ،برتر و تلاشگر نیز به افراد مزبور اهدا گردید.

یکی از اتفاقات مهم این جلسه تقدیر و تشکر از دانش آموز مبتکر و مخترع  پدرام پارساجو بود که طرح دستگاه ابتکاری وی برای جشنواره خوارزمی نیز ارسال گردیده است.