مراسم توزیع کارنامه امتحانات میان نوبت دوم پایه دوم

جلسه توزیع کارنامه امتحانات میان نوبت دوم پایه دوم

جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید توسط آقای کاکاوند، معاون محترم پرورشی آغاز گردید. ایشان پس از تلاوت آیات ترجمه آن را بیان کرده سخنانی راجع به تفسیر آیات ایراد فرمودند.

پس از ایشان، آقای جمالی، دبیر محترم درس زیست راجع به اهمیت این درس و روش صحیح مطالعه این درس و همچنین روش نظارت والدین بر مطالعه فرزندشان صحبت کردند. سپس جناب آقای بشیری، دبیر محترم درس فیزیک، سخنرانی کردند. ایشان هم راجع به هدفمند بودن دانش آموزان و همچنین نحوه صحیح مطالعه درس فیزیک، صحبت کردند. وسپس آقای محسنی دبیر محترم درس دین وزندگی راجع به درس دین وزندگی ،شیوه مطالعه و بودجه بندی درس مربوطه در امتحانات خرداد ماه توضیحاتی ارائه نمودند.

پس از سخنان دبیران پایه دوم، جناب آقای حبیب زاده، مشاور و مسئول پایه دوم سخنان خود را شروع کردند. محور سخنان ایشان در موارد زیر به طور خلاصه مطرح شد.

1. تحلیل امتحانات میان نوبت دوم.
  2. ارائه نمودار میانگین نمرات دانش آموزان در امتحانات میان نوبت دوم.
  3. مقایسه تحلیلی میانگین نمرات میان نوبت اول و دوم
  4. بررسی درصد دانش آموزان در آزمون 19 فروردین ماه مرآت.
  5. اعلام زمانبندی، شروع و پایان امتحانات خرداد ماه
  6. لزوم برنامه ریزی صحیح دانش آموزان برای امتحانات خردادماه با توجه به هدف وانگیزه

پس از صحبت کردن در محور موضوعات بالا، جلسه بعداز پرسش اولیا وارائه پاسخ توسط مسئول پایه دوم  به پایان رسید و پس از اختتام جلسه کارنامه امتحانات میان نوبت تحویل اولیاء گردید.

تگ ها: جلسه اولیا