برگزاری جشن پیروزی انقلاب اسلامی

هم زمان با فرارسیدن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در بهمن ماه سال 1357، و با هدف ارج نهادن به این واقعه ماندگار تاریخ ایران و همچنین ایجاد فضای شاد و مفرح برای دانش آموزان دبیرستان موحد ، معاونت پرورشی این دبیرستان اقدام به برگزاری جشن پیروزی انقلاب اسلامی نمود .

در این مراسم که در روز چهارشنبه مورخ 94/11/21 در سالن اجتماعات دبیرستان برگزار شد، پس از تلاوت قرآن ، خوشامد گویی و اعلام برنامه توسط معاون پرورشی دبیرستان، سرود افتخار آفرین جمهوری اسلامی ایران طنین انداز شد که همه حضار ، همکاران اداری ، دبیران گرانقدر و کلیه دانش آموزان این واحد آموزشی به احترام سرود مقدس قیام نمودند.

در ادامه جناب آقای دکتر جوادی ، دبیر محترم درس عربی سال چهارم ، به بیان خاطرات و اشعاری پیرامون روزهای نخستین پیروزی انقلاب اسلامی پرداختند.

سپس گروه سرود دبیرستان موحد ، یکی از سرود های خاطره انگیز انقلاب را اجرا نموده و پس از آن گروه، نوازندگان دانش آموزی مختلف به اجراهای تک نوازی ، دو نوازی و گروه نوازی پرداختند.

لازم به ذکر است که در میان بخش های مختلف این مراسم ، مسابقات تفریحی مختلفی نیز برای دانش‌آموزان در نظر گرفته شده بود که موجب ایجاد شور نشاط خاصی در مراسم شده و با استقبال دانش‌آموزان همراه بود که نفرات برتر جوایزی نیز به رسم یاد بود دریافت نمودند.

تگ ها: جشن انقلاب