مراسم اعطای جوایز نفرات برتر آزمون های هماهنگ چهار گزینه ای بهمن ماه

با توجه به هدفگذاری بلند مدت در راستای حضور موفق دانش آموزان پایه دوم و سوم در کنکور، هر ماه آزمون های چهار گزینه ای در این دبیرستان برگزار و پس از اعلام نتایج و معرفی نفرات برتر، مراسم اعطای جوایز با حضور مدیریت محترم دبیرستان جناب آقای رسول زاده و مسئولین پایه برگزار می گردد.

این مراسم روز شنبه مورخ 94/11/17 همزمان با صبحگاه برگزار و در ابتدای آن جناب آقای رسول زاده ضمن گرامیداشت ایام ا... دهه فجر و یاد و خاطره روزهای شیرین انقلاب از نفرات برتر بصورت پایه به پایه تجلیل و لوح تقدیر اعطا نمودند.

در ادامه از نفرات برتر درس فیزیک پایه دوم توسط جناب آقای سید منیر (دبیر محترم این درس) تجلیل بعمل آمد و جوایز نقدی اعطا شد.

تگ ها: جوایز نفرات برتر