برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در دبیرستان مُوحد

انتخابات شورای دانش آموزی دبیرستان مُوحد امروز شنبه مورخه 03/08/93 با نظم و شوری خاصی در ساعت 11 صبح برگزار گردید . در طول این برنامه کاندیداهای دانش آموزی ضمن معرفی به اهم برنامه های خود در این شورا اشاره نمودند.

انتخابات شورای دانش آموزی دبیرستان مُوحد  امروز شنبه مورخه 03/08/93با نظم و شوری خاصی در ساعت 11 صبح برگزار گردید . در طول این برنامه کاندیداهای دانش آموزی ضمن معرفی به اهم برنامه های خود در این شورا اشاره نمودند . پس از معرفی کاندیداها ، انتخاب کننده گان با ملاحظه اسامی کاندیداها که لیست آن در محوطه صندوق نصب گردیده بود به کاندیدای مورد نظر خود رای دادند . ضمنا قرار است در ساعت 14:30 امروز با حضور نمایندگان این کاندیداها شمارش آرا آغاز شود . برگزار کنندگان نهایی روز بعد (یکشنبه مورخه 04/08/93) معرفی خواهند شد.