ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

سومین جلسه مشاوره با اولیای دانش آموزان پایه اول و توزیع کارنامه امتحانات میان نوبت اول

سومین جلسه دیدار اولیا با مشاور پایه اول روز پنجشنبه 93/9/27از ساعت 11 در سالن اجتماعات دبیرستان برگزار گردید.

پس ازتلاوت آیاتی چند از قرآن کریم ابتدا آقای محرابی مشاور محترم پایه اول در ارتباط با روند تحصیلی دانش آموزان درسه ماهه اول وهمچنین نحوه ومیزان مشارکت اولیا با مدرسه مطالبی را ایراد کردند .و در ادامه این جلسه اولیای حاضر در جلسه طی پرسش و پاسخ سوالات و ابهامات خود را مطرح نمودند.

ضمنا در این جلسه کارنامه امتحانات میان نوبت همراه با برگه های امتحان، تحویل اولیا گردید. و در پایان نیز راهکارهای حضور هرچه موفق تر دانش آموزان  در امتحانات نوبت اول مطرح شد.