ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

شرکت در مسابقه ماهانه حل تمرین ریاضی

به منظور ایجاد فضای علمی مناسب وتقویت روحیه سالم رقابت بین دانش آموزان گرامی، هر ماه یک سوال ریاضی در تابلوهای دبیرستان به معرض نمایش گذاشته می شود . این سوال که به زبان انگلیسی بوده ودانش آموزان عزیز تا پایان آن ماه فرصت خواهند داشت به اختیار با حل وارایه آن به معاونت آموزشی در این مسابقه شرکت کرده واز جوایز آن بهره مند گردند.

اولین مرحله این مسابقه با طرح دو سوال  آزمایشی درروز یکشنبه مورخ 24/4/92 برگزار گردید . دانش آموزان تاروز بیستم تیر ماه فرصت دارند فقط پاسخ یکی از سوالات را به معاونت آموزشی تحویل دهند.

برای دریافت سوالات نوبت تیرماه کلیک کنید .

معاونت آموزشی دبیرستان