ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

برگزاری دومین نشست تخصصی پایه دوم دبیرستان

دومین نشست تخصصی پایه دوم بر اساس برنامه اعلام شده در تقویم اجرایی، روز دوشنبه 25 آبانماه 94 رأس ساعت 15:40 در محل سالن همایش دبیرستان برگزار شد.

در ابتدای جلسه تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط دانش آموز پایه دوم انجام و سپس معاونت پرورشی دبیرستان جناب آقای "رستمیان" به بیان برخی از فعالیت های فرهنگی و مذهبی انجام شده در دبیرستان پرداختند.

در ادامه معاونت انضباطی دبیرستان جناب آقای "دیانی" مواردی را در خصوص نحوۀ ورود و خروج دانش آموزان، تأخیر در ورود و غیبت، رعایت بهداشت فردی توسط دانش آموزان، نوع تغذیه و پوشش دانش آموزان نکاتی را مطرح نمودند.

در ادامه جناب آقای "محرابی" مشاور و مسئول پایه دوم در خصوص فعالیت های آموزشی انجام شده در طول دو ماه اخیر توضیحاتی را به شرح ذیل بیان نمودند:

هدف از برگزاری آزمون های چهار گزینه ای.

آزمون های هماهنگ برگزار شده تا امروز و هدف از برگزاری آنها.

تحلیل نتایج حاصل از آزمون های هماهنگ.

بررسی جدول امتحانات میان نوبت و ارائه نکات مشاوره ای ویژه این امتحانات.

تحلیل و بررسی در خصوص استفادۀ آسیب زای دانش آموزان از تلفن همراه و بازی های رایانه ای.

اعلام نتایج حاصل از فرهنگ سازی انجام شده در خصوص نگاه دانش آموزان به آزمون های چهار گزینه ای و حفظ اهمیت و جایگاه آن.

ارائه راهکار در خصوص حفظ آرامش در منزل توسط اولیای گرامی در ایام امتحانات.

هدف گذاری در خصوص امتحانات نوبت اول.

اطلاع رسانی در خصوص اردوهای علمی – آموزشی برگزار شده در دو ماهه اخیر.

در ادامه مدیریت محترم دبیرستان جناب آقای "رسول زاده" ضمن عرض خیر مقدم خدمت اولیای گرامی از حضور پرشور و گرم اولیا در نشست های تخصصی پایه دوم اظهار خرسندی کرده و در خصوص امتحانات میان نوبت اول تذکرات بسیار مهم و اساسی را مطرح نمودند.

در پایان نیز جناب آقای رسول زاده به همراه مؤسس محترم دبیرستان جناب آقای "هدایی" جوایزی را به نفرات برتر آزمون AMC (مسابقات ریاضی استرالیا) اهدا نمودند.

تگ ها: جلسه اولیا