ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

گزارش اولین جلسه شورای دانش آموزی دبیرستان موحد

اولین جلسه شورای دانش آموزی شنبه مورخ 96/8/6 با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید شروع شد.

ابتدا آقای کاکاوند معاونت محترم پرورشی گزارشی از روند ثبت نام کاندیدا و نحوه تبلیغات و همچنین در خصوص چگونگی برگزاری انتخابات مطالبی را اظهار داشتند و در ادامه آقای رسول زاده مدیرمحترم  دبیرستان در ارتباط با اهداف و ضرورت تشکیل شورای دانش آموزی   ونقش موثر دانش آموزان در تصمیم گیری ها واستفاده از ننقطه نظرات آنان در امور مختلف مدرسه مسائلی را بیان کردند و سپس دراهمیت  شکل گیری شورا و شرح وظایف اعضای شورای دانش آموزی نیز مطالبی را بیان کرند و اظهار داشتند ما از اعضای شورای دانش آموزی وبه تبع آن از کمیته‌هایی که  در زمینه‌های آموزشی،علمی،فرهنگی و ورزشی تشکیل خواهد شد انتظار داریم بسیار فعال باشند و مشارکت خوبی با مدیریت دبیرستان داشته باشند.

در ادامه اقای سینا اسدی به عنوان رئیس شورا و آقای فرزین افشاری راد به عنوان نایب رئیس و آقای سید دامون آل یاسین به عنوان منشی و رابط شورا انتخاب شدند و همچنین کمیته هایی نیز به شرح ذیل

انتخاب شدند.

1-رئیس شورا و مسئول کمیته فرهنگی:  سینا اسدی