برگزاری همایش آشنایی دانش آموزان با مشکلات ومسایل ناشی از دوره بلوغ در نوجوانان

با توجه به اهمیت بسیار زیاد شناخت دانش آموزان باموضوع بلوغ درسنین نوجوانی براساس هماهنگی های انجام شده از سوی مدیریت محترم دبیرستان یک جلسه شناخت در باب این موضوع با حضور کلیه دانش آموزان پایه اول و دوم در فرهنگسرای نور برگزار گردید.

این جلسه  با حضور جناب آقای دکتر تهرانی به عنوان سخنران جلسه راس ساعت 13 شروع شد وتا ساعت 14:10 به طول انجامید.

در این جلسه آقای دکتر تهرانی در خصوص مواردی همچون :تعریف بلوغ – اثرات بلوغ در زندگی اجتماعی – تاثیرات بلوغ در درس خواندن و ...، مطالب بسیار مفیدی راارائه نمودند.

در انتهای جلسه نیز پرسش وپاسخ انجام شد و دانش آموزان سئوالات و ابهامات ذهنی خود را در خصوص موضوع بلوغ مطرح نمودند.

در این نشست همچنین مربیان ،مشاوران ومعاونان دبیرستان  نیزحضور داشتند.