طی همکاری سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران و کتابخانه علامه جعفری با دبیرستان غیر دولتی موحد دومین نشست تخصصی با موضوع آشنایی با خرده فرهنگ ها و فرهنگ های جوانی تحت عنوان ((دوشنبه های جوانی)) ویژه دانش آموزان این واحد آموزشی در تاریخ 94/11/19 برگزار گردید .

در این نشست که با حضور کارشناسان حوزه روانشناسی و جامعه شناسی ،آقایان  دکتر کی منش و دکتر جعفری برگزار شد ، ابتدا دانش آموزان با تاریخچه فرهنگ و نکاتی پیرامون فرهنگ ایرانی و اسلامی و تفاوت آن با سایر نقاط جهان ، آشنا شدند و در ادامه سوالات خود را مطرح نموده و اساتید محترم به سوالات آنان پاسخ دادند.

این برنامه از ساعت 9:30 آغاز و تا ساعت 11 به طول انجامید که با استقبال و ابراز رضایت دانش آموزان همراه بود.

تگ ها: دوشنبه های جوانی