ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

بازدید دانش آموزان پایه دوم تجربی از پژوهشگاه رویان

اردوی علمی و پژوهشی جمعی از دانش آموزان پایه دوم رشته علوم تجربی دبیرستان شهید موحد، روز پنج شنبه مورخ 94/8/14 برگزار گردید. در این بازدید دانش آموزان از ساعت 8:30 الی 12 در دو کلاس شرکت نمودند که در کلاس اول مباحث تئوری و در کلاس دوم دانش آموزان به صورت عملی فعالیت نمودند.

در این اردوی علمی -آموزشی دانش آموزان با مباحث مهم علم ژنتیک ، کلیه مسائل مربوط به سلول شناسی زیر نظر خانم دکتر حسینی آشنا شده آزمایشهای متفاوتی را انجام دادند.

در طی این دوره آموزشی ، دانش آموزان به 2 گروه تقسیم شده و به طور کلی از فرآیند تکثیر ونو باروری سلولی ،جنین شناسی، بافت شناسی، تولید حیوانات نو بنیان، لوازم آزمایشگاه دیدن نموده و با نحوه کار با این زیرگروه ها آشنا شدند و کار عملی با دستگاه های موجود را تجربه کردند که این امر رضایتمندی مسئولین پژوهشگاه رویان نسبت به توانایی علمی و هوشمندی دانش آموزان را به همراه داشت. اینگونه دوره های آموزشی برای افزایش آگاهی و دانش تخصصی دانش آموزان با موضوعات و تازه های علوم زیستی بسیار مفید و ضروری می باشد.

پژوهشگاه رویان در سال 1370 به منظور کمک به زوج های نا بارور توسط مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی تأسیس گردید. و از خون بند ناف برای تولید سلول های بنیادی استفاده می شود و به طور تخصصی در سال 1383 شروع به فن آوری نمود.

تگ ها: پزوهشگاه رویان