اردوی پینت بال (مرداد 97)

با استعانت از الطاف خداوند منان دومین اردوی تابستانی مدرسه با هدف غنی سازی اوقات فراغت و نیز تقویت روحیه شادی و سلامت ؛ در تاریخ چهارشنبه 3 مرداد 97 ویژه دانش آموزان پایه های دهم و یازدهم در زمین پینت بال مجموعه تفریحی نگارستان برگزار گردید .

یارب قَوِّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی

با استعانت از الطاف خداوند منان دومین اردوی تابستانی مدرسه با هدف غنی سازی اوقات فراغت و نیز تقویت روحیه شادی و سلامت ؛  در تاریخ چهارشنبه 3 مرداد  97 ویژه دانش آموزان پایه های دهم و یازدهم در زمین پینت بال مجموعه تفریحی نگارستان  برگزار گردید .

در این برنامه که با حضور چهل و یک نفره دانش آموزان برگزار گردید تیم ها در گروه های هفت نفره و با تعداد 100 گلوله رابگان با یکدیگر به مبارزه مهیج پرداختند .

این اردوی نیم روزه در ساعت 11:30   به پایان رسید و دانش آموزان پس از بازگشت به دبیرستان از ساعت 11:45 عازم منازل خود شدند .

شایان ذکر است معاونین محترم پرورشی و مسئول پایه های دهم و یازدهم همراهان این اردو بودند.