مراسم معنوی و معرفتی اربعین حسینی

به مناسبت اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مراسم سخنرانی و عزاداری با حضور دانش آموزان و جمعی ازدبیران وکارکنان دبیرستان از ساعت 7:45 الی 8:50 دقیقه برگزار گردید .

مراسم معنوی و معرفتی اربعین حسینی

به مناسبت  اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مراسم سخنرانی و عزاداری با حضور دانش آموزان و جمعی ازدبیران وکارکنان دبیرستان از ساعت  7:45 الی 8:50 دقیقه برگزار گردید .

در این مراسم ابتدا معاون محترم  پرورشی دبیرستان دقایقی به بیان ویژگی های اصحاب امام حسین (ع) پرداخت .و توسط مداحان اهل بیت و دانش آموزان دبیرستان در نهایت نظم و همدلی مراسم  نوحه خوانی و مرثیه سرایی پبرگزار گردید .

پس از پایان این مراسم از  دانش آموزان در ایستگاه صلواتی حیاط دبیرستان پذیرایی به عمل آمد .