برگزاری نشست تخصصی پایه دوم

اولین نشست تخصصی پایه دوم در روز سه شنبه مورخ 93/07/08 با حضور اولیاء پایه دوم و جمعی از مسئولین دبیرستان موحد رأس ساعت 15:30 آغاز گردید.

جلسه مزبور با تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید توسط آقای کاکاوند (معاونت پرورشی) آغاز گردید. سپس ایشان پس از شرح مختصری راجع به آیات تلاوت شده اهم فعالیتهای پرورشی در نظر گرفته شده برای دانش آموزان را در طول سال تحصیلی برای اولیا عنوان کردند.

سپس آقای رسول زاده، مدیریت دبیرستان، راجع به برنامه های آموزشی و تربیتی و فرهنگی دبیرستان و همچنین سیاستهای کلی دبیرستان در قبال دانش آموزان صحبت هایی کردند. عمده صحبت های ایشان راجع به بسته های آموزشی مرآت و همچنین گزارشی مختصر از اولین جلسه شورای دبیران و اولین نشست انجمن اولیا و مربیان بود. سپس آقای حبیب زاده مسئول و مشاور پایه دوم، راجع به سیاست ها و اهداف آموزشی در نظر گرفته شده و همچنین انتظارات دبیرستان و مشاور پایه از اولیا محترم صحبت کردند. سرفصل صحبت های ایشان در مورد سیاست های دبیرستان در مورد پایه سوم به شرح زیر بود:

1. استفاده از دبیران مجرب و متعهد در جهت ارتقا کیفیت آموزشی.
  2. برگزاری اردوهای علمی و کلاس های کارگروهی در داخل و خارج دبیرستان.
  3. دادن برنامه مطالعاتی به کلیه دانش آموزان متناسب با بودجه بندی آزمون های مرآت.
  4. ارائه تقویم اجرایی به اولیا و توضیحات تفصیلی راجع به محتوای آن.
  5.  تشکیل کلاس های آموزش خانواده به منظور آشنایی اولیا با راههای کنترل استرس و افزایش تمرکز در ایام امتحانات.
  6. استفاده از بسته های آموزشی مرآت و توضیحات مختصر راجع به این بسته ها.
  7. برگزاری کلاسهای رفع اشکال و جبرانی برای دانش آموزان.
  8. ارسال کلیه نمرات به صورت روزانه و هفتگی و آشنا کردن اولیا با پرتال دبیرستان و ارائه کارنامه های ماهیانه و هفتگی.
  9. آشنا کردن اولیا با سایت و کتابخانه دبیرستان.
  10. ارتباط حضوری اولیا با دبیرستان به صورت ماهیانه و هفتگی.
  11. پیگیری و نظارت بر نتیجه آزمون های تشریحی و تستی.

پس از آقای حبیب زاده آقای رجبی، دبیر فیزیک دانش آموزان برای اولیا راجع به روشهای مطالعه درس فیزیک  و اهمیت فیزیک سال دوم در کنکور و ارتباط این درس با فیزیک پیش دانشگاهی صحبت کردند. در انتهای سخنان ایشان اولیا سؤالات و مسائل مورد نظر خود را راجع به نحوه نظارت بر دانش آموزان خود در مطالعه درس فیزیک  از ایشان پرسیدند .

سپس آقای رجبی دبیر عربی دانش آموزان راجع به اهمیت عربی سال دوم و چگونگی علاقه مند کردن دانش آموزان به درس عربی توضیحاتی دادند.