برگزاری مسابقات قرآن منطقه پنج

برگزاری مسابقات قرآن منطقه پنج

پیامبر گرامی اسلام (ص) می فرمایند :

اگر خواستار زندگى سـعادتمندان، و مـرگ شهيدان و نجات روز محـشر، و سـايه در روز قـيامت و هـدايت در روز گـمراهى هستيد پس قـرآن بياموزيد، زيرا آن گفـته خـداى مهربان و ايمنى از شيـطان و موجب برترى و وزنه خوبـيهاى شـما است.

طبق اهمیت و جایگاه قرآن و اهل بیت معاونت پرورشی این دبیرستان با هدف نشر و تبلیغات معارف قرآنی در بین دانش آموزان و بالا بردن مفاهیم دینی آنان اقدام به برگزاری مسابقات در رشته های مختلف این رشته کرده است.

از این رو دانش آموزان منتخب در رشته های مختلف قرآنی روز یکشنبه مورخ 21/9/95 به مسابقات قرآن منطقه اعزام شدند ضمنا ترکیب دانش آموزان در این دوره شامل یک نفر از پایه دهم ، چهار نفر از پایه سوم و یک نفر از پایه چهارم می باشد..

این مسابقات در رشته های مختلف قرائت قرآن ، اذان ، احکام ، انشای نماز ، نهج البلاغه ، صحیفه سجادیه و تفسیر برگزار گردید که منتخبین این دوره هم به مرحله استانی راه پیدا می کنند .

برگزاری دوره های مختلف مسابقات قرآنی ، فرهنگی و هنری بسیار در خلق و خوی دانش آموان تاثیر دارد و آنان را با سبک زندگی اسلامی آشنا می کند