ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

اردوی طبیعت گردی و کوهپیمایی 97/07/26

اولین اردوی دبیرستان موحد در سال تحصیلی 98-97 همزمان با هفته تربیت بدنی برگزار شد.

بسمه تعالی

با استعانت از الطاف خداوند سبحان، اولین اردوی تفریحی دبیرستان موحد، همزمان با روز تربیت بدنی با هدف ترویج فرهنگ ورزش و سلامت، طبق تقویم اجرایی دبیرستان با هماهنگی های قبلی و اطلاع از وضعیت آب و هوایی در سایت هواشناسی، در روز پنج شنبه 97/07/26 با حضور 40 نفر از دانش آموزان پایه های دهم و یازدهم، و همراهی 4 تن از معاونین و مسئولین مدرسه در منطقه کوهستانی درکه برگذار گردید.

در این اردو دانش آموزان علاوه بر کوهپیمایی و ایجاد حسن تعامل در ارتباطات خود با دیگران بیش از پیش آموختند که در طبیعت گردی یکی از مهمترین آموزه ها رعایت بهداشت و حفظ محیت زیست می باشد.

پس از صرف ناهار و استراحت ، یکایک دانش آموزان با کیسه هایی که در دست داشتند به جمع آوری پسماند های خوراکی مشغول شدند به نحوی که پس از ترک محل اطراق هیچ زباله ای از جمع باقی نماند.

این اردوی یک روزه در ساعت 13 به اتمام رسید و دانش آموزان در ساعت 13:30 با کمال صحت و سلامت به مدرسه رسیدند.