اولین جلسه شورای دانش آموزی

اولین جلسه شورای دانش آموزی با حضور منتخبین ، مدیریت محترم و معاون پرورشی در روز یکشنبه 6 آبان ماه برگزار گرید.

باسمه تعالی

در این جلسه ابتدا مدیریت محترم با بیان اهمیت شورای دانش آموزشی  نقش شوراهای آن  در مدارس به تبیین جایگاه و توانایی های شورای دانش آموزی پرداخته و شرح وظایف این تشکُّل دانش آموزی را بر شمردند.

ودر ادامه اظهار داشتند شوراهای دانش آموزی مصوب شورای عالی آموزش وپرورش می باشد و از سال 1377 در مدارس کشور به شکل آزمایشی کار خود را آغاز کرد .سپس در سال 79 انتخابات شوراهای دانش آموزی در سراسر کشور برگزار گردید.اظهار داشتند که شورای دانش آموزی یکی از ارکان مهم مدرسه می باشد وبه عنوان یک رکن نقش اساسی در تصمیم گیری ومشارکت جدی در تدوین برنامه های مهم تربیتی و آموزشی مدرسه را دارد . ودرحقیقت دانش آموزان عزیز با حضور در این عرصه به گونه ای تمرین دموکراسی خواهند کرد . وامیدواریم دانش آموزان عزیز با تشکیل کمیته های مختلف فرهنگی ،هنری ،ورزشی ومذهبی پویایی ونشاط را دراین دبیرستان ایجاد نمایند.

در ادامه باانجام رای گیری اعضای اصلی ؛ (رییس ، نایب رییس و منشی و رابط شورای دانش آموزی) انتخاب گردید .

سپس مقرر شد در جلسه آتی رییس کمیته های ورزشی ، آموزشی، بهداشتی ، ستاد برگزاری مناسبت ها و کیته قرآن و عترت مشخص گردد .