جلسه توجیهی اردوی مطالعاتی دانش آموزان سال چهارم

اردوی مطالعاتی یکی ازفعالیتهای بسیارمهم دانش آموزی است که به صورت گروهی وتحت نظر مربیان ومشاوران برگزارمیگردد ونقش موثری درغنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان به ویژه درایام تعطیلات نوروزی دارد. بدین منظور دبیرستان غیردولتی موحد به مانند سالهای گذشته یک دوره اردوی 10 روزه ازتاریخ سوم فروردین لغایت 12 فروردین درمحل دبیرستان برگزارخواهد نمود.

به منظور توجیه برنامه های مطالعاتی وآشنایی دانش آموزان واولیای گرامی آنان روز چهارشنبه مورخ 94/12/05 جلسه ای تشکیل گردیدوطی آن ابتدامدیر وسپس مشاور دانش آموزان سال چهارم نکاتی راازاهمیت وضرورت برگزاری اردوی مطالعاتی ونقش اساسی این دوره درتقویت بنیه علمی دانش آموزان وآماده سازی آنان برای امتحانانت نیمسال دوم وکنکورمطالبی رابیان نموده ودرپایان دانش آموزان را بامقررات وقوانین مربوط به چگونگی حضور آنان دردوره نیز آشنا نمودند.

تگ ها: جلسه اولیا