گزارش برگزاری مراسم 13 آبان روزدانش آموز

دانش آموزان دبیرستان غیردولتی موحد همانند دانش آموزان سراسرکشور با نظمی خاص در مراسم راهپیمایی یوم الله 13 آبان شرکت کردند و انزجار خود را نسبت به استکبار جهانی بالاخص امریکا اعلام نمودند.

این مراسم ازساعت 7:30 صبح ابتدا در مراسم صبحگاه با سخنرانی مدیریت دبیرستان آقای دکتر احمدی آغاز شد و سپس عده ای از دانش آموزان با هماهنگی اداره توسط اتوبوس جهت شرکت در راهپیمایی و تجمع مقابل لانه جاسوسی امریکا (سفارت خانه سابق) عزیمت نمودند و با دیگر دانش آموزان حاضر در مراسم به شعارهای که ازطریق تریبون اعلام می شد پاسخ می دادند. بعد از اتمام راهپیمایی و قرائت قطعنامه، دانش آموزان به مدرسه بازگشتند.