جلسه اولیا پایه چهارم

اولین نشست تخصصی اولیاء دانش آموزان سال چهارم دبیرستان بامربیان ومسئولین دبیرستان روزپنج شنبه مورخ 4/7/92 درسالن شماره 2 اجتماعات برگزارگردید.

دراین جلسه پس ازتلاوت آیاتی چندازقرآن کریم وپخش سرود جمهوری اسلامی ایران ،ابتداآقای گل محمدی مشاورپایه چهارم بابیان اهم برنامه ها وفعالیت های آموزشی که درسال تحصیلی 93-92 به مورد اجراگذاشته خواهدشد،به راراهکارهای عملی جهت تقویت بنیه علمی دانش آموزان ونحوه افزایش میزان ساعات مطالعه ،خواستارمشارکت وهمکاری ازجانب اولیاء شدند.

درارتباط بااردوهای مطالعاتی دانش آموزان درداخل دبیرستان وهمچنین اردوهای مطالعاتی خارج ازدبیرستان اشاره ای داشتند.

درادامه آقای احمدی مدیرمحترم دبیرستان با عرض خوش آمدگویی به اولیاء دانش آموزان درخصوص استفاده بهینه ازظرفیت های همه جانبه دانش آموزان درجریان آموزش وافزایش ساعات مطالعه فرزندانشان وهمچنین چگونگی نظارت اولیاء ورعایت برنامه ریزی انجام شده تاکیدکردند.ودرپایان با شمردن امکانات وتسهیلات آموزشی این دبیرستان ازجمله بکارگیری دبیران مجرب وتوانمند،بویژه درپایه چهارم ،اظهارامیدواری کردندکه دانش آموزان بتوانندازهمه ظرفیت های دبیرستان به نحو مطلوب استفاده کنند.

سپس جلسه باپاسخگویی به پرسشهای اولیاء درزمینه مسائل آموزشی راس ساعت 17:00 به پایان رسید.