گزارش کارگاه آموزشی مهارت های خلاصه نویسی

کارگاه آموزش مهارت های خلاصه نویسی به همت واحد مشاوره پایه دهم در روز 5شنبه مورخه 12 مهر ماه از ساعت 9 صبح با حضور اکثر دانش موزان دبیرستان موحد برگزار گردید .

با توجه به اهمیت فراگیری تکنیک های خلاصه نویسی که موجب صرفه جویی در زمان مطالعه و همچنین افزایش کارایی دانش آموزان در امر آموزش می شود ، بر آن شدیم تا با دعوت از مهندس جلالی که از دانش آموزان اسبق همین دبیرستان نیز می باشند ، دانش آموزان پایه دهم را با روش های خلاصه نویسی آشنا کنیم . در این کارگاه پس از بیان اهمیت خلاصه نویسی که در زمان امتحانات و آزمون ها بسیار برای دانش اموزان مفید است ، شیوه های نوین و تکنیک های علمی جهت نکته برداری و حاشیه نویسی مطرح شد و مقرر گردید تا دانش آموزان این واحد آموزشی از این پس به خلاصه برداری از جزوات دبیران خود اقدام کنند تا در پاین هر ماه به مطالعه و جمع بندی دروس بپردازند .

همچنین به عنوان نمونه یکی از دروس دین زندگی در قالب 1 صفحه خلاصه شد تا دانش آموزان به طور کامل با عملیات اجرایی و قوانین خلاصه نویسی آشنا شوند .

لازم به ذکر است مهندس جلالی رتبه 8 کنکور سراسری کارشناسی ارشد و فارغ التحصیل دانشگاه تهران بوده و علاوه بر اینکه عضو بنیاد علمی نخبگان می باشند ، چندین مقاله رسمی و برگزاری سمینار های علمی متعدد را در کارنامه دارند .

در پایان جلسه نیز مدیریت محترم دبیرستان دقایقی را پیرامون اهمیت خلاصه نویسی در سال های آینده مطرح نموده و دانش آموزان را به فراگیری این نکات توصیه کردند.