مراسم اعطای جوایز نفرات برتر آزمون هماهنگ چهار گزینه ای فروردین ماه

با توجه به برنامه ریزی های انجام شده در راستای آماده سازی دانش آموزان جهت موفقیت در آزمون های ادواری بویژه کنکور سراسری، آزمون چهار گزینه ای فروردین ماه در دروس اختصاصی برگزار شد و پس از اعلام نتایج و معرفی نفرات برتر، مراسم اعطای جوایز توسط مسولین ومشاوران محترم این دبیرستان برگزار گردید.

تجلیل از دانش آموزان واهدای جوایز ولوح های تقدیر روز یکشنبه مورخ 95/01/29 در مراسم صبحگاهی بعمل آمد.  ضمناً در این مراسم به نفرات برتر دروس پایه دوم نیز  جوایزی  اعطا گردید.