برنامه امتحانات داخلی دانش آموزا ن پیش دانشگاهی در نوبت امتحانی نیم سال دوم سال تحصیلی 92-91

به اطلاع دانش آموزان عزیز می رساند برنامه امتحانات نوبت دوم به شرح ذیل می باشد:

برنامه امتحانات داخلی دانش آموزا ن پیش دانشگاهی   در نوبت امتحانی نیم سال دوم سال تحصیلی 92-91

ساعت10:30صبح

ساعت امتحان و رشته تحصیلی

روز  وتاریخ امتحان

علوم تجربی

ریاضی فیزیک

زبان انگلیسی

شنبه  1392/2/14

ریاضی

هندسه تحلیلی

دوشنبه  1392/2/16

زمین شناسی

کسسته

چهارشنبه  1392/2/18

شیمی

شنبه   1392/2/21

تذکرات ضروری :

1- حداقل 30دقیقه قبل  ازشروع امتحان در محل برگزاری امتحانات حضور داشته باشید.

2-هرگونه تاخیر درورود به جلسه  امتحانات  نهایی به منزله محرومیت از امتحان آن درس و دریافت نمره ی صفر در درس مربوط خواهد بود.

3-به همراه داشتن هرگونه جزوه، کتاب، برگه ی سفید، لاک غلط گیر در امتحانات تخلف محسوب خواهد شد و برابر آیین نامه با متخلفین برخورد خواهد شد.

4-همراه داشتن هر وسیله غیر آموزشی اعم از تلفن همراه، دوربین و ... در امتحانات تخلف محسوب شده و موجب محرومیت از امتحان آن درس خواهد گردید.

5-دانش آموزان حتما وسایل شخصی مورد استفاده در امتحان از قبیل مداد، پاک کن، تراش، خودکار آبی و یا وسایل رسم در امتحانات تخصصی را به تعداد کافی به همرا داشته باشند.

6- استفاده و قرض گرفتن وسایل دیگر دانش آموزان سر جلسه آزمون تخلف محسوب شده و موجب محرومیت از امتحان می گردد.

7-استفاده از خودکار با رنگ های قرمز و سبز تحت هر عنوان در کلیه امتحانات ممنوع می باشد.

معاونت آموزشی دبیرستان

تگ ها: دبیرستان موحد